Čišćenje

Čišćenje

Bolji uslovi rada, bolja usluga za klijenta

U Zadruzi Pleiades radnici sami odlučuju o podeli dohotka, kao i investicija koje se ulažu nazad u samo preduzeće. Naš primarni cilj je da svojim radnicima i radnicama obezbedimo dostojanstvo kroz pružanje bezbednih uslova rada, kako na finanasijskom tako i na ličnom nivou. Svi radnici i radnice imaju mogućnost da postanu članovi zadruge i da učestvuju u zajedničkom donošenju odluka po princip jedan čovek jedan glas. Ovakav način upravljanja daje veću odgovornost radnicima i stvara platformu za pružanje boljih usluga klijentima.

Klijentima nudimo kvalitet rada, redovnu uslugu i vrhunsko čišćenje, redovnu kontrolu kvaliteta rada i razvijen sluh za sve vaše potrebe i žalbe.

Cenu utvrđujemo nakon upoznavanja sa prostorom i procene na licu mesta.

Trenutno u ponudi imamo dva paketa usluga:

  1. Osnovni paket – Čišćenje stepenica, spratova, hodnika, lifta i glavnog ulaza.
  2. Prošireni paket – Osnovni paket + čišćenje stakla (ulazna vrata i prozori), dodatnih prostora i podruma, čišćenje oko zgrade i uklanjanje reklamnog materijala.

 

Za zaposlene

Zadruga Pleiades pruža dostojanstvo svakom radniku i radnici u vidu bezbednih uslova rada na nivou finansija kao i ličnih odnosa. Svi radnici i radnice stiču pravo postajanja članom zadruge nakon tri meseca probnog rada. To podrazumeva učestvovanje i zajedničko donošenje odluka po principu jedan čovek jedan glas. Smatramo da ovaj vid upravljanja daje više odgovornosti radnicima i radnicama i zauzvrat pruža kvalitetniju uslugu klijentima.

Status radnika u zadruzi Pleiades podrazumeva penziono i zdravstveno osiguranje, zakonski godišnji odmor i stimulacije, kao i redovnu i tačnu isplatu. Takođe pokrivamo isplatu prekovremenih sati i organizujemo nedeljne konsultacije, obuke i druženja svih zaposlenih.

Pleidaes teži ostvarivanju uspešne kontrole kvaliteta i administracije, kao i usavršavanje drugih vrsta rada i sticanje različitih licenci.